ENS AGRADA SORTIR

Vols saber qui era Fabra? Vols pujar al Canigó? Vols veure com vivien als monestirs? Vols sentir-te com una estrella de rock? Estàs preparat per viure experiències úniques?


A principi de curs fem un camp d'aprenentatge a la Catalunya nord que és una part de França on també es parla el català. En aquest camp d'aprenentatge fem diverses activitats formatives i lúdiques al voltant de Prada de Conflent, que serà on dormireu.Al principi del segon trimestre faràs un intercanvi musical si formes part de la coral o del conjunt instrumental. El mes de febrer aniràs a Alemanya i faràs un concert a l'institut alemany i, després vindran ells al nostre centre. ♬♬♪♩♫

Dormiràs a casa d'una famílies alemanya i acolliràs un alumne a casa teva. En definitiva, viuràs una experiència al·lucinant!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Si fas francès, viatjaràs a França i podràs posar en pràctica allò après al llarg del curs.......I així tots els cursos........Què et sembla? Temptador, oi?


A més de les sortides on passem la nit fora, també fem activitats durant les hores lectives. Aquestes són molt divertides!!!!!

En el mes de novembre vam anar al Rocòdrom, on vam fer escalada i tirolina. 

Una de les activitats que més ens ha agradat va ser el "Concerto a tempo d'umore", en el teatre Monumental. Un concert de música clàssica mooooooooooooooolt divertit. 

L'última sortida que vam fer en el mes de novembre va ser el "Taller dels Bolets", en el qual vam conèixer quins bolets eren verinosos i quins eren comestibles. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada