LA NOSTRA VEU

En aquest apartat del blog, volem donar a conèixer l'opinió d'alguns alumnes de primer d'ESO.

Jo penso que el Satorras és una bona opció per triar com a institut per tots els projectes en solitari, com en equip. També m'agrada per les optatives que pots triar, com per exemple francès. 
M’agrada el Satorras per com expliquen els professors cada assignatura. Jo penso que el Satorras és un institut molt bo i té professors amb molta experiència en aquest ofici.

Jo penso que l'Alexandre Satorras és un bon institut ja que els coneixements i els valors que ens ensenyen són molt bons. També tenim l'oportunitat de realitzar diverses matèries en llengua anglesa, fent així una nova forma d'aprenentatge. 

La meva experiència a l'institut ha sigut molt bona, ja que he fet molts amics, i m'he adaptat molt ràpid. Ha estat un gran canvi. 
A l'institut he notat canvis respecte a l'escola a la que jo anava. Utilitzem llibres de les diferents assignatures i prenem apunts en llibretes.  També en el pati (què és bastant gran) hi ha una cantina, que és una mena de cafeteria on pots esmorzar i comprar-te l'esmorzar en el descans.Un altre canvi que he notat ha sigut l'horari, enlloc de començar a les nou (9:00) ho fem a les vuit (8:00).L'institut no és tan difícil com em pensava ;)


No us preocupeu! Sempre miren de posar-vos a classe amb algun company amb el que teníeu bona relació a primària!!!

Els professors em semblen molt simpàtics!!!!

Prepareu-vos per carregar moooooolts llibres!!!! Us recomano que llogueu una "taquilla" amb algun company per deixar-hi els llibres durant el matí!

No m'agrada gens haver-me de llevar tan d'hora!

M'encanta tenir una cantina on poder anar a comprar l'esmorzar si no l'he portat de casa!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada